Back on the horse, lone rider

Nå følte jeg for å vinkle ting litt positivt. For det HAR jo skjedd noe positivt! Jeg har flytta fra skjerming til åpen avdeling, ett skritt nærmere friheten nå.. Og jeg får lov til å gå tur sammen med pårørende, så i kveld var mamma her med Harley- Gud så godt å se igjen den firbeinte elsklingen! Vi gikk en lang tur og jeg greide å sette selvpiskinga på pause.

 

Må nok tilbringe litt mer tid i skammekroken kjenner jeg meg selv rett, men samtidig.. Samtidig leser jeg i eget arkiv og kjenner drivkraften etter å komme tilbake der jeg slapp. Positiv, motivert, løsningsorientert, visualisere en fremtid.. VILLE noe, ikke bare eksistere i et vakuum av smerte. Det er faen meg ikke mye til liv. Og jeg vil jo leve! Jeg er jo tante Sujah nå. Jeg har nevøen min Aillon og Harley, et knippe venner (håper jeg i hvertfall..) og verdens beste familie ❤️

 

Å komme ut av en psykose der du har blamert deg kraftig er grusomt, legg med i regnestykke at jeg har sosial angst og dårlig selvtillit så ja.. HUFF! Men det går ikke å skamme seg ihjel, tro meg jeg har prøvd!

 

Opp på hesten igjen, Sunny. Dette greier du. Dette også! This too shall pass. 

 

Back to scratch

Det skulle bli en psykosefri avslutning på 2019 og jeg er så lei meg for at ting ikke gikk sånn. At alt gikk straka vegen til helvete, og nå er jeg faen meg stuck her. Kjenner på en følelse av skam som er for stor for kroppen, det sprenger i hodet og tyter ut porene mine. Føles det som, i hvertfall. Jeg føler meg pill råtten, skitten og stygg. Så jeg har gravd meg ett mentalt hull i mitt eget sinn, og der må jeg bare bli en stund og piske meg til- og hvis, jeg blir klar til å lappe meg selv sammen og gå videre.

 

Problemet er bare gå hvor. Hvor går veien som ikke fører meg tilbake til psyk? Jeg hater å være her. Jeg HATER det. Til og med en ansatt har uttalt at de har det bedre i fengsel. Ikke veit jeg. Vet bare at å være i dette buret er tortur for sjelen min. Jeg trenger å være mye ute. Trenger venner, familie, bikkja. Trenger å være der ute å øve på angstmestring og selvstendighet. Her inne tar de mørke tankene glupsk tak i hjernen min og tygger den til drøv.

 

Og jeg lar det skje. Så ikke synes synd på meg. Jeg får akkurat det jeg fortjener. Faktisk føler jeg for å dømme meg selv til dødsstraff for alle mine feil, mangler og synder.

 

 

Pitch black in here, sorry.

SHOPPESTOPP

GODT NYTTÅR 🌹

 

Som nevnt tidligere tenkte jeg å prøve meg på en shoppestopp gjennom hele 2020. Skal ærlig innrømme at den som satt og nettshoppa for harde livet i går kveld, fremfor å holde utkikk etter raketter, joda det var meg det! Skal poste min siste shopping spree når det dumper ned i posten, men denne kåpa fra H&M tenkte jeg å vise dere nå:

 

 

Smart som jeg ikke er, kjøpte jeg den i hvitt da den var utsolgt i kamel fargen på bildet.. Jeg er jo en skikkelig GRISunge og skitner meg alltid ut, men ja ja.. Det er bare å vaske den da.   Håper lengden funker på den lille hobbitkroppen min, men H&M er geniale da det bare er å bytte i butikken nærmest deg. Just a tip! H&M har det beste kreative teamet synes jeg. Sku likt å jobbe for dem, om jeg bare hadde talent og stamina til å ta meg ei utdanning.. Kanskje en dag?

 

Håper dere hadde en super start på nyåret! Det hadde jeg ☺️

 

Cheerio 👊🏽