Keep my eyes above the waves

Føler meg ok. Har hodet over bølgene. Det er lenge siden sist.

 

Håper bare at jeg klarer det når jeg skrives ut herfra og må klare meg på egenhånd! Kjenner litt på nerver rundt akkurat det.. Men ikke vits i å ta sorgene på forskudd. Prøver heller å klekke ut noen løsninger på hvordan jeg kan få det bedre. Jeg må i hvertfall bli flinkere til å pleie et sosialliv! Slutt på isolasjon og sitte hjemme og dyrke negative tanker.

 

En ting jeg har gjort: Sendt søknad til angstmestringskurs! Det har jeg hatt lyst til i årevis, for det hjalp meg så mye å gå på kurs i forbindelse med spiseforstyrrelser.. Noe med å føle på ett felleskap, at man ikke er alene om problemet, det gjør noe med skammen og det blir lettere å akseptere at man sliter. Er min erfaring i hvertfall! Håper bare jeg får plass.. Jeg skrev helt til sist i søknaden at «Jeg er veldig motivert til å bli bedre». Håper det gjør susen!

 

Litt overfladisk pisspreik; men jeg er inne i en skikkelig styggefase for tiden! Huden er en combat zone, jeg ser alltid trøtt og sliten ut, håret er tørt og flisete, baaah.. Før kunne jeg alltid sminke meg litt finere, men det funker ikke lenger! Kanskje er jeg i ferd med å bli gammel.. At jeg røyker som en kamikaze spiller nok også inn. Det irriterer at jeg har sånn fokus på det, jeg føler meg stygg og jeg vil egentlig ikke bry meg. I’ll work on it!

 

Hilsen trollet 🤪

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg