Mulberry boots, “morgenkåpe” og en gammel skatt.

I dag måtte jeg ta en veldig flau telefon. Jeg skulle nemlig vært hos psykologen i går, men det.. Forsov jeg meg til. Hvem klarer å forsove seg til en avtale kl. 13..? Joda, det klarer jeg. Våkna ikke før i 15-tida, flaut nok, så fikk ikke ringt og forklart eller unnskyldt meg heller. Hvis du leser dette mamma, ikke døm meg! Jeg er i koma for tiden, men det vet jo du. Prøver hardt å skjerpe meg.. Og ja, jeg skjems. 

 

Dagens outfit:

Orker ikke tenke så mye på hva jeg kler på meg, så det ble repeat fra i går, bare med ny t-skjorte og en shredded cardigan fra manneavdelingen til H&M. But these boots, tho! De lå ute i en evighet på E-bay, jeg pruta og pruta, og hadde egentlig gitt opp, men så ble selgeren desperat og satt dem ned til 400kr. Da slo jeg til, som det gniene rovdyret jeg her når jeg er på skattejakt etter bruktkupp. De er fra Mulberry, i “crocodile”leather- Carter heter modellen og det finnes matchende Mulberry veske til, men den er jeg ikke så interessert i å få tak i. 

 

I fjor kjøpte jeg denne klassiske ullkåpa fra H&M når den kom på salg. Tror jeg fikk den for rundt 700-. Vet mange ikke liker kåper som minner om ei morgenkåpe, men.. Det gjør jeg!


Veska fant jeg på loftet hos mamma, en av de første jeg kjøpte som tenåring! Den har også krokodillemønster i stoffet, kjempefin og klassisk. Fra Lindex, sikkert minst 15 år gammel. Snart vintage, jo!

 

 

 Høhø, må le litt av meg selv til speilet her- det er unektelig litt flaut å stå og knipse bilder av outfits, med shabby kamera og greier. Men alternativet, å ta dem ute i dagslys mens noen andre fotograferer meg- NO THANK YOU!

 

 

 

Nå skal jeg løpe til apoteket, Vitus apotek har 30% på REN skincare akkurat nå, og jeg er helt frelst av cleanseren deres- REN er cruelty free og jeg har lyst til å teste mer produkter fra dem. Blitt hekta på hudpleie! Bare et tips fra meg, REN rosa centifola express makeup remover har blitt min ride or die! Om jeg finner nye favoritter skal jeg tipse videre. Har verdens mest ømfintlige hud, og får kviser av omtrent alt, men denne er gull ☺️

Ha en fin dag 🙂 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg