En gang spiseforstyrret, alltid spiseforstyrret?

I går skulle jeg spise kvelds. Så hadde jeg plutselig fortært fem knekkebrød, og da var jeg liksom i gang. Så jeg laget en brownie-røre, som jeg spiste rå (blæh, kvalmt), og så.. Så kastet jeg opp. Faen, det er mange måneder siden sist. Jeg vil ikke på det kjøret igjen. Kommer mat alltid til å være problematisk for meg? Jeg har vært innom alt, trøstespising, anoreksi, bulimi, ortoreksi, trøstespising igjen.. Det er liksom sjelden jeg har et normalt forhold til mat, jeg vet ikke om jeg noen gang har hatt det..? Jeg prøver, men.. Det er utrolig vanskelig. Jeg misunner nesten (nesten!) litt rusmisbrukere og alkoholikere, man kan jo leve uten den dritten der, men mat det man ha.

 

Jeg jobber med det. En sprekk med bulimi, jeg skal ikke la det bli en vane igjen. Jeg skal håndtere følelsene mine som et voksent menneske, damn it. Og jeg må være skikkelig nazi på faste måltider, og aldri bli desperat sulten.. Det er da det går galt.

 

Jeg må bare tipse om en sang jeg har dilla på. Within Temptation er ett av mine favorittband, jeg har en seriøs girl-crush på Sharon Den Adel, herregud for ei flink og vakker dame.. Denne sangen er bare helt sinnsykt fin! Hører på repeat.. De har så utrolig fine tekster, når jeg er ensom og trenger trøst, så hører jeg på Within Temptation. Elsk!

Har ikke noe bilde av dagens outfit å bjuda på, men forleden lånte jeg Harley med meg på tur, og da rocka jeg denne stasen.. 

 

Innrømmer glatt at jeg er praktisk ‘kledd etter været’ nordmann, fremfor glam mesteparten av tiden 😅


God helg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg