From day to night

 

Ting som ikke går helt som jeg vil det skal: Døgnrytmen. Og det jævla nikotin-forbruket mitt.

 

I tillegg er jeg så seig når jeg står opp, om jeg kan bruke det ordet. Jeg føler meg tiltaksløs og sliten, og selv når jeg har kjekke planer kan jeg tenke «Huff, jeg orker ikke».. Men, jeg har funnet ut at om jeg bare kommer i gang og gjør det jeg har planlagt, så blir det jo kjekt likevel, og energien tar seg opp etter en stund. I dag ble planen jeg hadde med en kompis avlyst, så da måtte jeg aktivisere meg selv. Det er ikke alltid like lett, men jeg har bestemt meg for at jeg skal gå mer tur og bruke de nydelige naturområdene som jeg er så heldig å bo rett ved siden av- så jeg kom meg ut. Planen var egentlig å jogge, men jeg hadde glemt å ta på sportsbh, så da ble det bare til at jeg løp opp bakkene heller. Har fått høre at jeg har små pupper, men det føler jeg ikke selv hver gang jeg løper haha.. 😏

 

Dagens outfit:

 

Ooog kveldens:

 

Tidenes mest mislykka space-buns, I know.. Er helt håpløs på hår. Jakken er en favoritt jeg har hatt i maaange år nå, arvet fra en eks av broren min. Føler den går til alt omtrent.

Oppgradert sminken fra dag til kveld også..

 

Skal bare henge på noens terasse og skravle, det er noe av det koseligste jeg vet for tiden. Men SYKT krevende når jeg prøver å trappe ned på bruken av nikotin, baaah! Hvorfor begynte man med det?? Har gjort mye dumt i livet, men det der er på topp 3 lista, definitivt. Så mye penger på å ødelegge helsa, toppen av idioti 🙄 Jeg føler jo at jeg mislykkes hver dag nå som ikke klarer målet jeg har satt meg, men samtidig er det bedre å prøve enn å bare overgi meg fullstendig. Får bare fortsette med det.. Drømmen er å bli helt fri fra avhengigheten, men det er skummelt hvor vanskelig det har vist seg å være. Jeg tviler på at jeg får det til faktisk.

 

Nok klaging om det. Ønsker alle en god kveld 🌹

Outfit & comfy i egen kropp

Bleh, disse hverdags-innleggene er så vanskelig for meg, hvordan starter man? Hei, hallo, wassup..?

Hatt en bra dag i hvert fall, blir alltid det når jeg tilbringer tid med favoritt-menneskene mine. Har vært på yoga med Bekky (lykkepillen over alle lykkepiller), spist burger og fries på The Shack (herregud, den med blåmuggost!!) og så inviterte mamma på pizza, og som det matvraket jeg er slo jeg til så klart.. Magesekken hatet meg en stund etterpå, men det var så verdt det 😅

 

Så har jeg tatt noen alko-frie drinker på terassen til noen venner (kunne ikke risikere at begge middagene kom i retur, høhø) og nå er jeg hjemme i ekte gammel dame-stil.

 

 

Sånn på snakk om stil, det har slått meg at nå er det fader ikke lenge til jeg runder 40 (5 måneder og 5 år, for å være eksakt) og tiden for å kle seg som man vil er nå eller aldri (noen vil kanskje si at den tiden er over for meg for lengst, men de driter vi i 😎) og jeg mener jo at det ikke burde finnes noe sånt som å kle seg etter alder, men samtidig vet jeg jammen ikke om jeg tør å kle meg sånn som jeg gjør nå- eller om jeg har lyst til det heller i framtiden. Samtidig så turte jeg IKKE å kle meg i crop tops og greier når jeg var tenåring, så jeg føler på en måte at jeg skylder meg selv å la meg ha i hvert fall ÉN periode i livet der jeg tør å kle meg sånn jeg vil, og la meg selv føle meg komfortabel i egen kropp. Spesielt fordi forholdet mitt til denne kroppen min har vært så skakkjørt og preget av hat så lenge.

 

Det er så deilig å ikke ha denne tvangstanken om at kroppen min må være fysisk perfekt på alle områder, eller så er jeg ikke verdt en dritt. At det er greit at jeg har noen ekstra kilo, at magen min ikke er et flatt vaskebrett, at puppene mine verken er faste og spretne, eller spesielt fyldige og at de er fulle av strekkmerker- DET ER ENDELIG GREIT i det forbanna hodet mitt, og i tillegg setter jeg sånn pris på at jeg er fysisk frisk og at kroppen min fungerer sånn som den skal så langt i livet, for gudene vet at hodet mitt ikke alltid gjør det.. Og ingen vet hva fremtiden bringer, eller hva man kan tape i morgen, right..?

 

Bare noen tanker. Nå må jeg prøve å slå av tankemaskineriet og sove. Fortsatt den største utfordringen min, baaah.. Jeg trenger noen som kan legge meg, tror jeg. Det er forbanna vanskelig for meg, i den uakseptable alder av 34 år.

 

Men jeg har klart vanskelige ting før. Jeg kan klare dette også. Nå er det ikke så lenge igjen før sommer går over i høst, og da skal jeg rette blikket mot nye utfordringer, samme hva de måtte være.

 

Og jeg skal fortsette å være snill og grei og høflig mot meg selv, og la meg selv ha det bra. Tøffe tider vil komme uansett, men jeg skal IKKE gjøre sinnet mitt til en giftig torturcelle der jeg bare bryter meg selv ned- DET har jeg gjort nok.

 

Å være glad og positiv mesteparten av tiden, DET er ekte suksess for meg. Det har vært en lang og bratt vei hit!

 

God natt 🤗

 

Miss Spendaholic

En stund siden siste post nå, jeg har kost meg på hyttetur med tanteungene.

 

Har vært på shopping og spist lunsj med damene mine i dag, og jeg skulle egentlig ikke handle noe, men er noen sjokkert over at jeg gjorde det likevel..? Ikke meg, i hvert fall 🙄

 

Leopard IS actually a neutral, in my defense 😅 Alle sa at denne burde jeg kjøpe, for å forsterke forsvaret mitt ytterligere.. 😏 Huff, jeg må finne en skikkelig streng lommebok-forsvarer å ha med på shopping..

 

 

Tror ingen syntes jeg burde kjøpe denne, med zebra-titsa mine, men jeg gjorde det likevel.. Sliter skikkelig med å gå fra sånne spesielle plagg som man ikke finner overalt. Vises ikke så godt på bildene, kanskje- men den har skikkelig glitrende stropper.

 

Og jeg fant disse skoene på tilbud til 100-lappen. Er så kresen på sko, tro det eller ei- for jeg regner med at mange synes disse er stygge 😅 Men jeg likte dem 🤷‍♀️

 

Og jeg fikk disse solbrillene av lillesøstra mi, wuhu. Henger for evig igjen på 2000-tallet på solbrillefronten når store shades som tar opp halve ansiktet var the shit.

 

 

Burde egentlig rydde hjemmet mitt nå, men det er sol ute så da kan det vente litt til.. 😎 Det som frister aller mest akkurat nå, er å legge meg.. Men det skal jeg IKKE gjøre.

 

Feet in the air and head on the ground

Var sikker på at jeg kom til å forsove meg i dag, men det gikk- kom meg opp og av gårde. Så nå er jeg med gjengen min på tante si perle i et lite hjørne av paradis.. 🥰

 



Måtte knipse en selfie når jeg løp til bussen, for jeg var overbevist om at jeg var helt RØD i øya av mangel på søvn.. 😅 

 

Har en ambisjon om å trene litt hver dag mens jeg er her. I dag har jeg gjort det på bryggekanten i kveldssola.

 

Jeg har tenkt litt etter gårsdagens innlegg, og jeg skjønner jo at å bygge muskler tar tiiid, men jeg tror egentlig det beste jeg kan gjøre for min mentale helse og selvfølelse er rett og slett å ikke fokusere overdrevent på hvordan kroppen min ser ut, og heller ha fokus på hva kroppen min klarer. At jeg blir sterkere, får mer utholdenhet, blir mer atletisk og fleksibel og myk- jeg tror det er der målene mine skal være, og ikke bli helt opphengt i å «bygge» en kropp basert på estetikk, men heller jobbe mot en kropp jeg kan bruke til å leke og lære nye ting. Det overfladiske fokuset der fucker noe seriøst med hodet mitt, og jeg har gått inn i den greia før- jeg vil ikke dit igjen.

 

Jeg har så lyst til å finne arenaer der det går i sport og det å lære, utvikle seg, og oppleve mestring. Jeg har prøvd litt yoga, og vil gjerne gjøre mer av det. Synes også det er morsomt med ballspill som ikke er sånn blodig seriøst, og skal prøve å dra med meg folk på sånne ting- fotball, basket, volleyball, badminton, det meste er morsomt når det ikke er så viktig å prestere skyhøyt. Men mest av alt har jeg lyst til å begynne med kampsport- det er der motivasjonen til å kutte ned (helst ut..) nikotinen kommer fra. Klarer jeg det, så er det belønningen!

 

Det har gått litt til helvete de siste dagene da, men det er bare å prøve på nytt. Ikke bli demotivert av at det glipper, og bare akseptere at det er faktisk ikke enkelt å gi slipp på den dritten der 🙄

 

Jeg har noen andre mål for de neste dagene også, ett av dem var å legge bort telefonen kl. 20- Det går ikke i dag, ser jeg 😅 Og nå tør jeg ikke å ramse opp flere mål, for det går jo ikke sånn kjempesmooth på de fleste punktene.. 😏🤷‍♀️

 

Men det har vært en veldig fin dag da! Det ble sol etterhvert, så vi har bada, jeg har lest ut ei bok (Ingeborg Oktober- Et fucka år), grilla pølser på bål, spist lørdagsgodt, og Lulu og jeg har gått kveldstur. Og Aillon har lært seg å padle kajakk, det er så GØY å se han mestre nye ting! Stolt tante..

 

Haha, huff jeg vet virkelig ikke om sånne her hverdagslige innlegg er helt innafor min komfortsone, jeg føler meg som en 5-åring som ramser opp «I daaag har jeg gjort deet og deeet og deeeet».. Men samtidig så var denne bloggen et mørkt HØL av depressive tanker og håpløshet i årevis, og jeg har kjempet så hardt for å komme hit der jeg kan si at i nesten ett år nå har jeg hatt flere gode dager enn vonde, og jeg har skapt dem selv.. Jeg ender kanskje opp med å slette disse innleggene på et senere tidspunkt, ikke vet jeg- men for nå, vil jeg gjerne ha dem her.. Disse dagene, månedene, i august er det ETT ÅR- der jeg er positiv og sprenger grenser og tar gode valg for meg selv- Det er fremskritt.

 

Håper alle har en fortsatt fin sommer- og om du ikke har det- det kan snu, du kan snu- trust me 🤗

 

Outfit og kropp

Må bare slenge ut en dagens outfit-bloggpost før jeg reiser på ferie i morgen tidlig.

 

 

Har vært på café med en kompis i sentrum, og jeg prøver VIRKELIG hardt å ikke bruke penger på annet en nødvendigheter, men jeg klarte ikke å dy meg fra å kjøpe denne metalliske glossen fra Maybelline., i fargen copper. Den er SÅ fin, og jeg trodde den skulle bli mye «hardere» på leppene enn det den er, den ser jo faktisk ganske naturlig ut.

 

 

 

Og jeg har trent styrke. Slenger med ett bilde av meg i treningstightsen, jeg må syte litt over kroppen min.. (Og kanskje du ikke skal bruke bestemorstrusene dine under tights, haha 😅)

 

 

Helt ærlig, så vil jeg opp i vekt igjen. Har tatt en helomvending fra mine anorektiske dager, og nå vil jeg ha former og fett på kroppen, i tillegg til muskler. Jeg har jo fortsatt fett for all del, bare sjekk bumpen på magen- men pupper og rumpe har krympa, og jeg liker det ikke. Jeg aner ikke hva jeg veier nå, men jeg tror min trivselsvekt ligger på rundt 70 kg, og der er jeg ikke nå i hvert fall. Tror jeg må lære meg litt mer om kosthold, jeg vil trene og spise mer fremover.

 

Må bare slenge med noen bilder fra august i fjor, dette var før jeg begynte å trene igjen. Det er jo for fader sånne lår og rumpe jeg vil ha av treninga, hva gjør jeg feil?! 😅

 

 

Nå må jeg pakke ferdig, og komme meg i seng. Gleder meg til å tilbringe noen dager med guttene mine på 1 og 4 år 🥰 Det blir kooooselig (mitt mest brukte ord for tiden 😁).

 

Hvor og hva- og spiller det egentlig en rolle

Sex som blir til mer enn bare sex, men fortsatt ikke ett par. Å tilbringe mye tid sammen, men fortsatt ha to separate liv som ikke lar seg flette sammen. Mine folk og dine folk, ditt hjem og mitt hjem, sovner og våkner med deg, men så er jeg alene en stund igjen og før var det sånn det var og sånn det skulle være, men nå er det plutselig rart. Før dro du når vi var ferdig med ‘business’, før dreit jeg i hva du gjorde når du ikke var med meg, før ble jeg mett av selskapet ditt etter noen timer, før var det bare pleasure og ingen ekte forpliktelser, jeg vet faen ikke hvor vi er og vi har ingen vei å gå fremover- sammen i det minste, men jeg har jo skjønt at all knullingen og kosingen gradvis har krøpet ett sted under den tykke panser-huden min, og I det siste har jeg skrekkslagen og lettere sjokkert innsett at du har gått fra å være «han der» til å bli til en som faktisk har makt til å såre meg. Jeg vet ikke hva jeg føler, men jeg føler jo tydeligvis NOE, og det var aldri med i planen.

 

Det er ikke lett å knulle som en maskin, ikke over lengre tid i hvert fall. Det er ikke lett å være naken, være inn og ut av en annen person, gi deg hen, slappe av rundt, bli trygg på, lære å kjenne, bli så synkronisert at man kommer samtidig, sovne ved siden av, holde rundt, bli komfortabel i hverandres selskap, vite om hverandres usikkerheter, svakheter, tilgi hverandres fuck-ups, krangle og bli fiender som klarer å forsones igjen selv om det blir stygt til tider, at to mennesker klarer å akseptere alt den andre har av skyggesider- tiden går og det knyttes ett bånd av alle disse tingene, ett bånd det ikke bare er å bryte. For det er egentlig ikke så mange mennesker i verden som man klarer alle disse tingene med, er det vel. Og jeg hadde ikke trodd det, men nå er vi to ekstremt forskjellige personer med ekstremt forskjellige holdninger og verdier og mål i livet- som fuckings natt og dag, og jeg trodde aldri det var mulig engang, men selv om vi er olje og vann så klarer vi faen disse greiene her.

 

Jeg vet ikke hva jeg føler, men jeg vet hva jeg burde føle som en kvinne på 34 år: At hvis det ikke er håp om en framtid her, så er det bare å avslutte kapittelet og lukke boka. Jeg skal liksom ville ha en mann der det kan balle på seg ansvar og forpliktelser og felles hjem, økonomi, og barn.

 

Men selv om jeg er kvinne, 34 år kjenner jeg fortsatt ikke at ett liv som har alt felles med ett annet liv og som sammen skaper enda fler liv er noe som kaller eller frister meg veldig mye. Det frister faktisk ikke litt engang.

 

Det er greit for meg at det er mine folk og dine folk, ditt hjem og mitt hjem, ditt liv og dine problemer og mitt liv og mine problemer. At du har din fremtid og jeg har min. At vi ikke stirrer ned i den samme fremtidige felles grava, at det er kun her og nå, ingen planer, ingen løfter, ingen krav- utenom at jeg holder meg til deg og du holder deg til meg, og om vi avviker fra det så sier vi det rett ut.

 

I så mange år hadde jeg denne teite, blåøyde idéen om at ett sted der ute fantes det en PERFEKT partner som kunne gi meg PERFEKT kjærlighet.

 

Så går årene, så ryker ditt første, andre, tredje forhold. Du skjønner at det er mye du ikke har peiling på, at det er forskjell på begjær og kjærlighet men de kan være umulig å skille når ting er på det hotteste, og du kan faktisk bli lei av en person som er bra på omtrent alle områder, ett menneske kan gå fra å være helt rett til å bli helt feil, og noen ganger skjønner man bare ikke hvor kjærligheten blir av når den bare ikke er mer. Ingenting varer evig. Ikke forholdene våre, ikke livene våre. Alt dør en gang.

 

Årene går, man blir klokere på noen felt, og på mange områder innser man at man ikke vet så  mye som man trodde.

 

Jeg vet da faen hva kjærlighet er. I hvert fall når faktorer som lyst og begjær skal være med i mixen. Og det vil jeg ha med i mixen, primitiv og dyrisk anlagt som jeg er.

 

Jeg setter pris på at du lar meg kjøre dette løpet, uten å måtte streke opp ei mållinje vi må krysse.

 

Dette er ikke perfekt, du er ikke perfekt, og herregud ingen er så lite perfekt som jeg er selv, men dette er virkelig, og du er virkelig- og er det en ting jeg vil ha etter alle mine psykotiske vrangforestillinger og barnslige, naive luftslott og fantasier og dagdrømmer så er det å

 

VÆRE HER I DEN VIRKELIGE VERDEN.

Summer makeup look

Kan konstatere at den kreative åra mi ikke har tørket inn, så da trenger jeg ikke å stresse med det 😅

 

Nyter sommer og godt selskap for tiden, i går var vi en gjeng med store og små som bada, grillet og lekte på stranda- en helt perfekt dag.. Bortsett fra at vi klarte å pådra oss noen skader da, jeg var så klart en av dem- klønete som jeg er. Klarte å rive opp hånda når jeg skulle kaste søppelet noen andre douchebags hadde gått i fra.. Skulle tro det ville gi god karma, men verden funker ikke sånn visst 😅 Men den verste skaden gikk ut over grillmesteren og barnevakten vår, som pådro seg brudd i ankelen stakkars. Karma har definitivt tatt sommerferie, for du er den siste som fortjente det, Arild- håper det leges kjapt! ❤️

 

I dag har jeg vært trøtt og lat.. Klarte å sykle til avtale hos psykiateren som har ansvar for oppfølging av bipolaren min, det er alltid givende med de avtalene- tror aldri jeg har hatt en behandler som har sett meg slik som hun gjør, og gir meg så konstruktiv feedback og gode råd. Tror jeg kan gi henne noe av æren for at jeg nå har hatt en såpass lang stabil periode uten sykdomsutbrudd, for jeg har følt meg så trygg. I dag åpnet jeg opp om noe jeg har skammet meg veldig over, og helt ærlig så trodde jeg ikke jeg skulle få ordene ut en gang- men det gjorde jeg. Kanskje jeg skal dele det her på bloggen med tiden, men det er så sårt og personlig- jeg hadde aldri klart det om ikke behandleren min var det eksepsjonelt bra menneske som hun er.

 

Har dyppet trynet i malerskrinet også.. Har dilla på eyeliner på våtkanten (hata det før, følte jeg fikk så smale, onde øyne men nå liker jeg det hehe 😈), glødende hud og blush. Men jeg SKJØNNER ikke helt hvor jeg skal plassere denne blushen, jeg får det aldri til helt rett?? Har sett youtube-tutorials og alt, men jeg knekker ikke koden på mitt eget fjes..

 

 

Shades fra magasinet Costume, eneste grunnen til at jeg kjøpte det for å være ærlig- det har blitt så dårlig?? Lite interessant lesning, og det meste de viser av mote er sjukt overpriset og intetsigende basic designer-greier som ikke er fint engang. Men brillene er kule da 🤷‍♀️

Jeg har hatt en skikkelig drittdag når det kommer til kosthold, spist en bøtte Ben & Jerry’s all by my lonesome, popcorn, brus.. Ooops. Måtte låne Lulu og gå tur, og i kveld skal jeg trene styrke- er planen i hvert fall. På den positive siden, så har jeg vært kjempeflink når det kommer til målet jeg har satt meg om å halvere bruken av nikotin. I går gikk jeg mange timer uten røyk, husker ikke sist det skjedde! Og jeg ble ikke en sur drage heller 😅 MEN kan se ut som jeg kommer til å legge på meg litt av dette da. Men det skal gå fint. Please go straight to my boobs, extra calories 😉

 

Nå skal jeg prøve å legge opp noen bukser, må til når man er hobbit-sized.. God tirsdag 🌹

Open the gates to Valhalla

This song is pure metal 🤘🏼Dedicated to the one I want the most.

 

My king, how you have faded

On your throne made of bones

We whisper in the dark «Come fight with us»

While our hearts sink like stones

 

I don’t want to save you,

I just want to set you free

Ride out, ride out on the battlefield with me

 

Open the gates to Valhalla

Let the gods rage against mankind

We’ve been slaves, awating

For the truths we were not ment to find

 

My god, you have lost your faith now

While you watch all our crimes

My dark angel, the light is gone from your eyes

We burned in hell with you

Did you go deaf from our cries..?

 

Open, open the gates to Valhalla

Let the blood fall down like rain

We’ve been slaves, awaiting

Death shall reign, release us from the pain

Release us from the pain!

 

I don’t want to save you

I just want to set you free

Ride out, ride out, ride out!

Ride out on the battlefield with me

 

Open the gates of Valhalla

Release the beasts, unleash the rage

We were slaves, now we are ready

We are not looking to be saved

We are not looking to be saved!

Open the gates to Valhalla

We welcome our fate with open arms

We are no longer slaves!

 

 

 

Cooler than my own company

You’re pretty to look at, sure

And after a while, you’re wishing for more

But baby boy, I don’t believe in destiny

And just because you get the best of me

’Cuz yeah, I fuck good

But I’m not fucking around

So get your head out of the clouds

and keep your feet on the ground

We fuck good

That doesn’t mean we are bound

 

You gotta be, gotta be

Co-Co-Cooler than my own company

If you want anything more from me

That’s what you gotta be

Co-Co-Cooler than my own, my own

Co-Co-Company..

 

I come with you, sure

But I want so much more

If you want to carry me through the door

You fuck good, but you don’t make my jaw drop to the floor

If you want me tied down to you, you gotta be smart

Above all you gotta have a big heart

Keep me interested, keep me fascinated

I’m not up for being constantly frustrated

I learned a lot from the guys I’ve dated

It takes a lot, to be top-rated

 

You gotta be, gotta be

Co-Co-Cooler than my own company

If you want anything more from me

That’s what you gotta be

Co-Co-Cooler than my own, my own

Co-Co-Company

 

Ah, I know

You like what I put up for show

But if you want more than just

Being the source of my lust

’Cuz yeah we fuck good

But I never said ‘forever’, remember

And I am not a pretender

If you want more..

You gotta have the right attitude

If you want more..

You gotta beat my solitude

 

Yeah, if you want more from me..

You gotta be, gotta be

Co-Co-Cooler than my own company

If you want anything more from me

That’s what you gotta be

Co-Co-Cooler than my own, my own

Co-Co-Company

Cooler than, Cooler than

Yeah, I want that man

Co-Co-Cooler than

my co-co-company!

 

 

 

Preppy with a twist

Denne genseren er desidert en av mine favoritter i klesskapet. Jeg fikk arve den av lillesøsteren min, etter å ha overøst henne med komplimenter hver gang hun hadde den på seg- så snill ❤️ Den er 10 år gammel-minst, men er for meg ett sånt plagg jeg aldri går lei av.

 

 

Trenchcoat fra britiske Burberry, funnet brukt på Ebay. Ballerinas fra Anna Field, veska er Valentino (ikke motehuset Maison Valentino, men rimeligere Mario Valentino- sånn for de spesielt interesserte 🤓)

 

I går kveld fikk jeg med meg noen venner og jogget ned til Stokkavannet, selv om det var både kjølig og grått. Jeg tør faktisk ikke å bade alene på kvelden, ikke fordi jeg er redd for å drukne men fordi jeg har litt for god fantasi og kan skremme livet av meg selv- jeg fæler fort når jeg bader og kan bli redd for gjedder og sjømonstre og megalodon og jeg vet ikke hva.. Haha, jada. Men jeg var altså den eneste som hoppet uti til tross for monstrene i fantasien min og det gikk greit.. Kaldt, men greit. Check off on my bucket list!

 

 

I dag er jeg sykt tiltaksløs, jeg føler ikke for noe som helst egentlig- annet enn å bare være i eget selskap. Jeg savner å være kreativ, det har ikke vært så mye behov for det i det siste for jeg har vært så mye sosial- og hver gang jeg har en sånn periode så blir jeg redd for at jeg har mistet den kreative åren min. Men jeg har tittelen til en låt klart i hodet, og den heter ‘Cooler than my own company’, og jeg har lyst til å gjøre den ferdig. Den handler altså om hva som må til for at jeg skal gå inn i ett seriøst forhold, og det er nettopp det at du må være kulere enn mitt eget selskap. Fy fader, så cocky 😅 Men det er jo egentlig en sunn holdning, eller er jeg bare høy på meg selv? Vett ikkje.. But it is what it is!

 

God lørdag!