I buried my heart in Båtsfjord

I can smell a world on fire

Overcrowded and predicted to succumb

but she was forged by flames

and lava sleeps in her womb

She’s the lovechild of the Universe

She’s running out of patience and only time will tell

if mankind has a home here or if we will be buried in her tomb

She granted us paradise, and in return we ask for hell

 

Stick your finger in the earth, can you feel Gaia pulsating?

She’s always watching..

Oh no, she’s not the one dying.

She can see under water.

She has spies in the air.

Even the Moon and the Sun has sworn-

to aid her in despair.

She is the child of their love affair..

 

 

 

Nerves are snapping like overstrung strings

There’s a beast out there in the night, spreading enormous wings

We never learn, do we..

Pay attention to the little things

and it was too late

Long ago

 

 

I buried my heart

Next to my father

Six feet under frozen ground

But I don’t get to die until it’s over

No

I don’t get to die before it’s over

 

I’ve sworn to protect her

against all forces that does not respect her

I don’t pledge allegiance to Christianity or Islam

I was chosen by the stars, I’m the daughter of a shamaan

 

I can smell a world on fire

The hourglass was flipped and soon

It will empty, grain by grain

We are all here on her mercy

She will decide

If we remain

Faux fur fetish

Aah, I love winter.. I love 'no need to shave yo' legs, hide away in big coats' -season.. I just ate chocolate worth about 3000 calories and I do not care because it is COLD outside and it's just extra padding (please go straight to my boobs though)..

For me spring is alright, but a proper hot summer.. That's when I have all of my 'I have NOTHING to wear' crisis.. If it's really hot, then you become forced by the climatic terrorist (AKA the sun) to include your body as a part of the outfit. You no longer dress it, you flaunt it..? I'm more of the 'hide it' type of person. I'm not even gonna start on 'beach attire', that motherfucker.

But for now, I'm in my comfort zone! I'm a northern girl alright.. I'm still on that faux fur fan wagon. And today I just popped by the mall, and of course I ended up at H&M's sales rack -cheap & predictable as I am- and.. I found another.. Left it hanging.. Can't stop thinking about it.. Consider going back.. But how many coats do one person need.. Responsible adult vs greedy inner child..

This is the reason why I have an outdated phone and no sex toys: There is ALWAYS. JUST. ONE. MORE. COAT/BAG/CHEAPSHIT. TO BE BOUGHT……..!

Wine, weed & wordfeud

Sted: Min egen leilighet

 

Skal visst trene på livet utenfor institusjon, så da fikk jeg plutselig ‘perm’ midt i uka. Og et par gamle venner er i byen, såå.. Ikke noe weed på meg altså, har plutselig viljestyrke igjen på det feltet men ja.. Vi spiller vår egen versjon av Wordfeud da (har for the record aldri spilt originalversjon så vet ikke hva det går i, hehe). How we do:

Man blir enig om et emne (kjærlighet, sorg, politikk osv- vår favoritt er såklart INSULT), enige om antall linjer (evt. ord, men det er stress..) og antall minutt (vi pleier å ta 5, 10 eller 15). Split up and write! Hvis alle er komfortable med det, kan også fremføring være en avgjørende faktor, men det er valgfritt.. Og vi pleier å gi lov til å be om ekstra tid dersom man er ‘on a roll’- Poenget er jo SKRIVEGLEDEN 😉 googla wordfeud nå, og det vi driver med er kanskje mer i retning rap battle hehe..

 

Er inne i en sykt lang styggeperiode btw, du vet det er ille når andre legger merke til det! Blir bare kalt “trollet” av gutta haha😂🤔

Smells like sabotage

Dette er en sånn dag jeg helst vil la passere i stillhet.. Jeg har nemlig bedrevet selvsabotasje.

 

Våkner tidlig. Står opp å spiser frokost. Alt ligger til rette for en bra dag. Så skjer det noe i mitt merkelige hode.. Depresjonsdøra åpnes på vidt gap og alt blir bekmørkt. Blytungt. Meningsløst. Eksistensielle spørsmål som “Vil jeg egentlig leve” blir prosessert og besvart på autopilot; Nei, jeg vil jo egentlig ikke det. Selvdestruktive valg som føles mer som en ordre; Jeg går å legger meg igjen. Dyna over hodet, stenger verden ute, låser meg selv inn i min personlige lille celle i helvete. Tvinger meg selv inn i søvnen igjen, et fattig substitutt- dødens puslete slektning.

Sunniva, ditt selvdestruktive naut!! Hvorfor tar du alltid to skritt frem og ti tilbake?!

Åh! Jeg tror jeg begynner å forstå litt hvorfor mange velger å eksponere seg selv og livet sitt på den polerte, glatte, overfladiske måten.. For hvis man velger å gå i dybden, sette fokus på problemområdene sine så risikerer man også at man over tid ikke kommer seg noen vei. Og det er faen så vondt, faen så tøft for egoet, for selvrespekten. Når bloggen blir et bevis på at man står stille.

Men jeg føler at ofte når noen åpner seg om problemer eller tøffe tak i livet, så snakkes det i fortid. Det er som regel “Jeg har hatt det jævlig, men det er over nå”. Og jeg tror at så fort noe er et tilbakelagt kapittel, så mister man også litt det perspektivet mens det stod på som verst. Hva er det egentlig jeg prøver å få frem her.. Vel, jeg har jo nevnt at jeg er dårlig på å være dårlig i ting.. De siste 15 åra (det er halve livet mitt) har jeg vært dårlig på å å leve. Min største motivasjon for å blogge er vel det; Jeg trenger faktisk å lære meg å forholde meg til akkurat det. Stå i det, for bare sånn kan jeg bli bedre.. Eksponere meg selv for mine svakheter, såre punkt, kronisk dårlige selvtillit, depresjon og motløshet. Brutal ærlighet overfor meg selv har jeg faktisk tro på, men det må være i kombinasjon med å kunne snakke seg selv opp, snakke seg selv ut av destruksjon, og klappe meg selv på ryggen.

Så nå skal jeg gjøre det som er igjen av dagen bedre. Lagre følelsen av å ha mislykkes i mappen “lær av erfaring, prøv å velge annerledes neste gang”.

‘Gator skin

 

 

I got skin like an alligator

I don’t scar easily

But you got me in a chokehold

You put a fist down my throat

Even wild beasts can get caught

and with your arm around my neck;

water weigh me down

Even predators got a weak spot,

and even alligators can drown

 

  

 

Freestyler

Skulle aldri tegne mer.. Men så gjorde jeg det visst allikevel. Så mye kjekkere å freestyle!

Jeg har ikke et medfødt talent og har en ganske ‘barnslig strek’, som det gjerne kalles. Det plaget meg utrolig mye før, nå.. Ikke så mye. Og det er jo faktisk fremgang, bare det! For meg er det litt aha-opplevelse med alle ting jeg kan gjøre bare fordi det er gøy å holde på med, og at man faktisk ikke trenger å være verdensmester i alt. Så det skal jeg gjøre mer av fremover: Trå litt utfor den jævla komfortsona, drite meg mer ut, stå i det å ikke måtte gjøre alt perfekt.. For da ender jeg jo faktisk opp med å ikke kunne gjøre noe.

Grunnen til at jeg aldri blir god til noe..

Jeg liker periodevis å tegne, helst ‘freestyle’- altså at jeg bare tegner uten en konkret idé. Men så prøvde jeg meg på å tegne etter en modell, og jeg valgte selfølgelig min favoritt i havet- haien:

Altså, jeg ble helt sjokkert over meg selv og tenkte at nå skal jeg tegne masse fremover.. Men i dag prøvde jeg meg på en tiger, og det funka dårlig. Tigeren ville ha hestefjes, samme hvor mye jeg viska det ut og prøvde på ny.. Så jeg gav opp hele tigerhesten, og nå hater jeg faen å tegne og det kommer til å gå lang tid før jeg prøver meg med blyanten igjen. Typisk meg, tåler ikke å mislykkes eller være dårlig til noe.

Men boksing- det vil jeg fortsatt bli bedre på! (Helt til den dagen boksesekken tar knockout på meg så klart) Så i dag headhuntet jeg boksetrener! Det foregikk sånn her:

 

Meg: Du kan bokse ikke sant?

Carlos: Tja, jeg kan jo li..

Meg: FINT! Da kan du lære meg!

Carlos: Skal vi begynne i morgen da?

Meg: Eh, kanskje. Jeg har sånn gangsperr.

 

Jeg kommer sikkert til å finne på masse dårlige unnskyldninger fremover, for hvis jeg får hjelp så vil det nok fort vise seg hvor feillært jeg er.. Og det sliter jeg litt med å innse. Spesielt fra en som har penis. Jeg har en litt macho greie der, når menn skal hjelpe meg med noe så.. Blir jeg fort irritert og frustrert. Jeg kan ikke for det! “Gå vekk dumme mann, jeg finner ut av det selv, googler eller noe, ikke kom her å lær meg ting bare fordi jeg har en vagina og du genetisk er sterkere enn meg”. Herregud så teit, jeg vet. Skal ha boksetime med Carlos og være høflig elev, promise. I verste fall har det sikkert skjedd før at nybegynner tar feil av boksesekk og instruktør 😝

Blazing blazer

I found a gem on sale!

Seriously, how amazeballs is this blazer?? It looks really shiny and metallic.. I've never seen anything like it! Feel like it's something Michael Jackson would wear. So dope!

I found it on H&M's salesrack and the price? 200 NOK. Bargain!

Good days, bad days- that’s life. But highlight on the good ones!

Er egentlig for trøtt til å produsere noe annet en snorking akkurat nå, men det ble en bra dag i dag- og det må jeg nesten dokumentere. For de kommer ganske sporadisk for tiden, og jeg trenger sjøl å legge mest fokus på dem!

Operasjon Morgenfugl- Dag 2! Fikk med meg soloppgang over isen 😍 Long time no see!

Og herregud, jeg har faktisk trent! Og det var digg! Og jeg har ikke plagsom skjelving i håndledd etterpå. Sier meg fornøyd.

No makeup game=not strong. Huden min er en war zone uten like. Jeg har gitt opp, kommer til å være ho på gamlehjemmet med alle kvisene 🤔

Når jeg tok på boksehanskene kjente jeg en adrenalinrush og lykkefølelse jeg ikke har følt på lange tider.. Minner meg om når vi var kids og sykla over ei mil for å bade på den fineste stranda i byen- den forventningsfylte gledesfølelsen når man sprang ned til stranda og bare gled ut i vannet. Eller når jeg hoppa av bussen og løp ned til stallen, følelsen når man stikker foten i stigbøylen og endelig får sette rumpa i salen. Nå er det boksesekken som gir meg den følelsen.

Trodde lenge at jeg aldri kom til å føle meg glad igjen, men det er mulig. Må bare senke forventninger og krav litt tror jeg, gi meg selv lov til å rehabilitere etter atter en alvorlig psykisk smell. Ikke ha det så jævlig travelt etter å prøve å bli mest mulig “”normal””.. Men bruke tid og krefter på å finne mitt eget svar på hva som er et godt og meningsfullt liv. Jo mer jeg ser, jo mer tenker jeg vel at.. Shit, vi lever i en absurd tid og dyrker fram forbilder som er helt på jordet.. Vi i den privilegerte delen av verden har en helt idiotisk oppfatning av hva ‘suksess’ er og jeg er takknemlig for at jeg fikk psykoser å deale med fremfor det. FAKTISK!

Rocky road

Etter en usedvanlig bra tirsdag var jeg motivert og klar for flere bra dager. La meg tidlig hver kveld for å være forberedt, liksom! Så gikk det ikke sånn, eller.. Forsinket døgnfaselidelse sørget for at det ble veldig lite dag på meg, og alt for mye natt.. Men sånn er det, det tar tiiiiid å snu den biologiske klokka. Selv om det er faen så frustrerende.

Men i dag! I dag våkna jeg uthvilt av meg selv klokka 05 igjen. Kan seriøst ikke forklare hvor digg den følelsen er etter årevis på “sove-kjøret”. Tenk at jeg måtte bli 30 år for å skjønne hvor viktig søvn er??

Nå skal jeg ut å gå tur, eller.. I det siste har jeg oppdaga bloggen til Funkygine og gradvis har jeg kjent mer og mer på savnet etter treningsgleden. Den forsvant litt i 2017, men kanskje det er på tide å starte gjenopplivning? Jeg vurderer å ta en joggetur, er det jeg prøver å si. Vet bare ikke om jeg er mentalt sterk nok til å bli konfrontert med min elendige fysiske form 😁

Dagens outfit indikerer at jeg er bare sånn halvveis innstilt på joggetur..🙊

Uansett, tror dette blir en bra dag! 💋