Save yourself

Happy birthday to me

and the woman I am

that I wanted to be

I’m not perfect, no

Not a finalist in your fucked up beauty-show

It’s okay tho

’cuz now I know

 

24.12.1987

The day I gave up on your heaven

I burned in hell

But damn I handled it well

And now I see

I created just the beast I wanted to be

 

Nah, I ain’t your damned Messiah

So save yourself

Save yourself

Like I did

Like I do

 

That’s my final words, that’s the last line

I am imperfectly doin’ fine

So save yourself

Like I did

Like I do

Here’s the last line

I ain’t gonna fuck you

 

Gods, if you listen: Close the gates to heaven

I know you remember the date, bitch

24.12.1987

 

Den fineste julegaven jeg kom på ❤️

Ville bare stikke innom her en siste gang før i morgen, og ønske GOD JUL (Ja, har sagt det før men jeg elsker jul 😁)..

 

Min personlige mening; men musikk er det beste vi mennesker har funnet opp, så derfor tenkte jeg at den fineste gaven jeg kan gi de av dere som kikket innom her, er musikktips.. Så her er noen av sangene som fikk meg gjennom 2022. Smaken er som kjent som baken, jeg synes selvsagt selv at jeg har goood musikksmak, men.. 😉

In Flames- Stay with me

In Flames- Save me

Within Temptation- Mercy mirror

Within Temptation- The whole world is watching

Parkway Drive- Vice grip

Parkway Drive- The greatest fear

Annisokay- Time

NF- Hate myself

Ad Infinitum- Unstoppable

Xavier Rudd- Spirit bird

Eminem- Not afraid

Hillsong United- Oceans

Bethel music- Raise a Hallelujah

Linkin Park- Castle of glass

Andra Day- Rise up

Tom MacDonald- Fake woke

 

With love ❤️

 

As long as you are safe (I’m okay)

Til Marte min ❤️

 

 

Oh love, with a heavy head

I’m sorry for the time I spent like I was dead

I just need you to know

It’s alright to slow down

I can see the lifeguards

I promise you won’t drown

 

As long as you are safe

And now you are, you are

I’ll sleep tonight, I swear

As long as you are safe, I’m okay

and now I can live without fear

 

Oh love, the sorrow you have carried

I could not cry your tears for you

I just want you to know

Let them flow, they heal

and believe me when I say

I will handle everything that you feel

Here’s my hand in written words

Hold it, I won’t let go

 

As long as you are safe

And now you are, you are

I’ll sleep tonight, I swear

As long as you are safe, I’m okay

and now I can live without fear

Because believe me, you will be okay

 

Oh love, I am yours

By fate, by blood, by chance, by luck, by choice

I will always side with you

Listen to my voice:

Know that as long as you are safe

I will be okay

Believe me, you know the way..

Home is where the heart is

 

Here’s my hand, in written words

I always had yours, now it’s my turn

I will not let go

We will be okay

 

 

 

Love will guide us through

Jeg ville bare gi et livstegn til dere som er innom her av og til, og si I’m okay 🤗

 

Teller ned til jul sammen med nevøen min, og har mye kvalitetstid med familien- som jeg har savnet, men jeg må ta min del av ansvaret her, når jeg har hatt en tendens til å falle inn i min egen boble med dårlig selvtillit og negative tanker om meg selv. Ikke mer av det i hvert fall!

 

Jeg skjønner jo nå at for meg betyr det ikke en dritt å oppnå en fancy tittel som lege, advokat eller kjendis- de titlene som betyr mest er de jeg allerede har: Datter, søster, søskenbarn, tante ❤️ Herregud så glad jeg er i triben min..

 

Jeg har en kreativ pause nå, fordi jeg ikke har behov for å tømme meg gjennom tekst nå. Men en strofe som går igjennom hodet mitt er:

 

For a while, hate was my fuel..

But love, love will ALWAYS be my religion.

 

Ønsker alle en magisk jul, og en spesiell takk til dere som har tatt dere tid til å legge igjen kommentarer her inne- dere har gitt meg trøst, støtte, motivasjon, og ikke minst håp, fordi dere er snille mennesker, og verden har så godt av dere.

 

Klem fra meg ❤️

 

 

Selvforskyldt deprimert

Jeg må nesten komme med en «public statement» her, og den må jeg lese sjæl sånn ca. 10 ganger daglig fremover så ordene trenger inn i den tjukke skallen min som trenger å høre dette mest:

 

Det er jeg som har dratt meg selv ned i denne depresjonen jeg står i nå.

 

Jeg begynte å tukle det til i eget hode i høst, når det viste seg å bli veldig vanskelig å få på plass et (for meg, ingen andre) mer ambisiøst prosjekt for det kommende semesteret. Altså ingen skole eller jobb eller noe som kunne gi meg følelsen av å bruke tiden min på noe som har »verdi».

 

Jeg utviklet tunnelsyn og skylapper og etterhvert ble jeg omtrent blindet av mørket som utviklet seg i eget hode. Jeg gjorde ingenting av «verdi», og dermed hadde ikke jeg noen verdi, og da ble jeg håpløs og det var ikke vits i å gjøre noe som helst, og jeg la meg ned og ville bare dø, sånn kort oppsummert.

 

Men jeg skjønner det jo nå, at ting som føles meningsløst i vonde øyeblikk absolutt har en verdi. Faste rutiner, opprettholde normal døgnrytme, fysisk aktivitet og frisk luft, være sosial, tenke positive tanker og se muligheter fremfor å låse seg fast i det meningsløse, regelmessige måltider- alt det der er faen så verdifullt!

 

Herregud, det er bare snakk om noen skarve måneder, og hvordan skal noe av det destruktive jeg har gjort denne tiden liksom ruste meg for det nye året..? It sure as hell doesn’t! Jeg legger jo bare eksemplarisk til rette for at livet mitt skal fortsette i dette blindsporet.

 

Jeg hadde vel egentlig kommet fram til at denne julen skal jeg tilbringe alene som det drittmennesket jeg er, og jeg skulle fylle 35 år og sitte for meg selv og evaluere meg selv og alle mine feil og mangler, og om det i det hele tatt er noe poeng i å leve videre på år 36. Well, screw that. Jeg vil ha en koselig jul med familen, det er jo virkelig et privilegium for meg som har hatt en lei tendens til å bli skikkelig syk med manisk utbrudd på denne tiden av året, og jeg har stort sett hatt jul på skjerming inne på psyk de siste årene, der jeg har vært en mildt sagt krevende pasient med null sykdomsinnsikt, og ja.. Jeg grøsser av den sykeste versjonen av meg selv, og vil virkelig ikke utsette noen for det beistet der.. Så jeg vil heller deale med en depresjon ANY day fremfor det, for i dette har jeg i det minste innsikten som kreves for å takle, og jeg HAR makta til å ta kontroll over hodet mitt nå. Og det er et STORT privilegium og ikke minst en kjempefordel!!

 

Nå har jeg skrevet det, og ord er lett nok.. Nå gjelder det å følge opp med handling, og der.. Der suger jeg. Men jeg tror det gjelder å tenke fremskritt fremfor perfeksjon, og hver minste ting jeg klarer er et steg fremover. Og det er lov å spørre om hjelp, det er lov å ikke mestre alt på en gang, og det er bedre å gjøre noen ting half-ass enn ikke i det hele tatt, og det er bedre å mislykkes masse enn å ikke prøve i det hele tatt.

 

Og til sist må jeg bare si: Om noen skulle relatere til å gå inn i jula med et mørkt sinn- du er ikke alene, men dette greier vi. Nå er tiden for å være supersnill mot seg selv. Ønsker alle den beste førjuls-tiden og selvsagt jula dere kan få ❤️

 

Også har det snødd i Stavanger, og for en evig finnmarking i hjertet så gleder det meg stort!! I kveld skal vi ake, Marte & Aillon!!