Hilsen fra Hellas

 

Lever livet på ferie, og har det bra! Vært nærmere 30 grader hver dag, og vi er stort sett ved basseng eller sjø og bader. Og så spiser vi da.. Herregud, jeg blir ikke overrasket om jeg kommer hjem og veier 10 kg ekstra, går stort sett konstant oppblåst rundt med en foodbaby. Skal komme i gang med trening når jeg kommer hjem. Minn meg på det hvis jeg fortrenger det! 😅

 

 

Denne dagen er jeg for meg selv mens resten av gjengen er i Rhodos sentrum. Det holdt med en dag med å traske rundt i bygatene for min del, jeg har vært her såpass mange ganger før så det er ikke såå spennende og shoppingen her er ikke så interessant synes jeg. Så jeg ligger i sola, bader, har spist den største isen jeg fant til lunsj, og har det helt greit i mitt eget selskap. Gruer meg litt til å spise middag helt alene da, hehe. Men jeg skal gjøre det!

 

Dette høres kanskje dumt ut for noen siden jeg er i en alder av snart 35, men dette hadde jeg ikke klart for over ett år siden- å ha en dag i et annet land helt for meg selv altså. Jeg har hatt sterk angst så lenge, og vært avhengig av å alltid ha noen å dilte med. Det beste med å få mer kontroll over angsten er følelsen av selvstendighet det gir! Kanskje neste steg blir å reise på ferie alene..? Men det tror jeg kanskje blir litt kjedelig i lengden. Kan reise til et sted der jeg har kjentfolk da. Må kanskje føre opp det punktet på bucketlista.

 

That’s it fra denne kanten for nå. Håper alt står bra til hjemme i moderlandet 🤗

Can’t go back ‘Cuz it leads to nowhere

De siste dagene har jeg hatt en trang til å gå tilbake til det jeg har gått fra. But then what, we fuck, we fight..? Jeg har tatt meg i det da. Det er jo ikke bare meg og mine følelser oppi dette, det er også en annen person som fortjener å få gå videre i fred. Vi var feil for hverandre før, og ingen av oss har forandret seg, så det hadde ikke blitt mer rett nå. Jeg må jo bare holde fast på den sannheten der, og komme meg videre med mitt eget liv.

 

Let litt av meg selv da, for dette bildet her har poppet opp i hodet mitt hele tiden i det siste:

 

 

Er altså jeg som har det som mannen her 😅 Håper i det minste den andre parten tar det som dama..

 

Det passer perfekt at jeg skal boarde et fly sørover i morgen tidlig, og ikke være hjemme i Norge på ei uke. Tror jeg trenger den ekstra distansen akkurat nå. Har også klart å stresspakke ferdig, men tror jeg har tatt med for mye og må slanke innholdet litt.. Typisk meg 🙄

 

God helg da 🌹

Get out of my head

Get out of my head, get out of my mind

You’re not the one I need to find

I lose myself from time to time

and I guess desire made me blind

 

For a while you kept the monsters in my head at bay

But time goes by and now there’s nothing left to say

I gotta carry myself, I gotta carry my weight

I have to run with my own fate

and I can’t call you now, it’s a little too late

and I guess what we had, has faded from lust and turned into hate

 

Get out of my head, get out of my mind

There’s 7,9 billion of our kind

and I was never the one that you wanted to find

I lose myself from time to time

I even lose my own damn mind

 

For a while you made me feel alive, and I didn’t think about the ghosts from my past

But time goes by, and nothing ever really last

That’s just the way it works, even though it hurts

You gotta carry yourself, you gotta deal with your fate

and you can’t call me now, it’s a little too late

and I guess whatever you felt, has now hardened to hate

 

Get out of my head, get out of my mind

I can’t help what I saw, I can’t go blind

and whatever we stumbled upon, we were not meant to find

and yeah, it’s true I lose myself from time to time

But I don’t want it to happen now

So get out of my mind

Get out of my mind..

Whatever we stumbled upon

We were never meant to find

 

 

Ups, jeg skal på ferie.. Og snakk om sex (vel, mangel på..)

Faen, jeg reiser på ferie på søndag og det har faktisk ramla litt ut av hodet mitt. Jeg tenkte å være skikkelig nerd, og planlegge hva jeg skulle pakke i god tid- men jeg må visst bare ta det på sparket. Som jeg pleier.

 

Hadde også en plan om å trene før jeg skal ha en siste uke med bikini og sommer, men det ramla ut av hodet mitt det også. Eller jeg har vel tenkt hver eneste dag at neeeei, jeg orker ikke. Spiser sjokolade heller. Og herregud som jeg har spist sjokolade. Trenger dopamin tror jeg. Kan jeg skylde dette på sexpartneren jeg ikke har lenger..?

 

For pokker heller, jeg skal ikke lyve å si at jeg ikke kjenner savnet. Jeg skryter veldig av de hendene mine, men nå er jeg jo vant til å ha noe mer, og å gå cold turkey på den fronten er.. Hardt. Not gonna lie. Har vurdert å kaste telefonen i dass noen ganger, så jeg ikke gjør noe dumt. Får vel skrive disse ordene inn i en låt, I was done with the personality, but I still crave the body. (Og om noen synes det var veldig slemt, så kan jeg garantere at det der er gjensidig.. Vi gikk hverandre kraftig på nervene begge to.)

 

Jeg vet ikke om dette er vanlig å tenke, men det er en veldig reell tanke for meg, som er en ensom ulv og ikke veldig flink eller spesielt på sosialt- Men hver gang jeg avslutter noe, så lurer jeg alltid på om det noen gang blir noen ny. Det er ikke gitt i min situasjon i hvert fall, og nå har jeg jo egentlig vært vant til å gå lange perioder solo, men overgangen fra å ha noen til å ikke ha det er for første gang ganske hardt. Jeg lurer også jævlig på hvorfor det virker å være sånn at de vi er minst kompatible med har vi den beste sexen med?? Er det skjebnens ironi eller hva faen, eller er det kanskje sånn at når alt annet føles som helvete men sexen funker så blir den opphøyet og glorifisert mer enn hva den egentlig er verdt? Jeg vet ikke. Faen, ikke la det være sånn. For da må jeg faktisk leve i sølibat (minus hendene mine da) til jeg dør. Jeg orker ikke en ny relasjon der jeg kommer, men jeg vil aller helst løpe langt vekk. Æsj. Gleder meg til jeg kommer over dette suget/savnet/kall det hva du vil og hendene mine går tilbake til å være the shit.

 

Eller kanskje jeg skal gjøre som jeg har sagt i lange tider nå, komme meg på Tinder og date utelukkende damer. Jeg har tenkt litt på det, at jeg aldri har virkelig elsket en mann (utenom familiær kjærlighet da), og i lange tider tenkte jeg at det er fordi jeg ikke har møtt rett mann, men nå lurer jeg faktisk på om den rette for meg aldri har vært en mann. Og hvis jeg skal basere legning ut fra søkehistorikken min så er jeg 110% lesbisk. Jeg googler fine damer hele tiden, men jeg tror seriøst aldri jeg har googla en mann..? Det må jo nesten bety noe. Men skal jeg bli komfortabel nok til å date noen som helst, så må jeg jobbe mer med meg selv først. Har ikke lyst til å troppe opp på en date og beskrive den festlige hverdagen min som for tiden består i å proppe i meg sjokolade og google fine damer liksom.

 

Fikk en kommentar når jeg opprettet denne bloggen for sånn hundre år siden, at hvert innlegg måtte ha med bilder, så her er noen av kjolene jeg vurderer å drasse med meg på ferie:

 

 

 

 

 

Alt jeg tenker når jeg ser disse bildene er “Faen jeg skulle ha trent!!!”.. Men så valgte jeg sjokoladen da.

 

Ok, drit i ferie og bikini- men jeg må faktisk ta noen grep for et sunnere liv på alle plan, både fysisk og mentalt. Jeg er ikke spesielt glad eller gira på livet for tiden, og det vil jeg jo være. Og jeg vet jo veldig godt hvilke grep jeg må begynne å ta, men herregud, viljestyrken er ikke min største styrke akkurat. Det blir greit med en ferie nå, tenker jeg, og greit å være i godt selskap 24/7 så jeg ikke bare sitter i hula mi som har gått tilbake til å bare romme meg stort sett hele tiden, og tenke tanker jeg ikke kommer meg et skritt videre fra.. Håper det blir en skikkelig motivasjons-boost, at jeg ikke tenker på en viss person i det hele tatt, men heller fokuserer på å ha det bra og nyte øyeblikket, og hvilke skritt jeg skal ta fremover for å komme meg på en bedre plass og holde meg der. Nå nærmer det seg jo de kritiske månedene for bipolaren min også- av en eller annen grunn har det vært en trend at rundt juletider braker jeg inn i en heftig mani- og jeg tror det beste jeg kan gjøre for meg selv med tanke på å unngå det, er å ha det bra med meg selv (Har en teori om at da trenger ikke hjernen min å tvinge på meg en slags “time-out”, men who knows..)

 

Ok, ferdig babla nå. God natt!

Just minding my business

So here it is again, the night

The time we used to fuck and fight

At least we did the first thing alright

But you and me, we were never right

 

Is that why it was so damn good?

 

So why do I still feel like I need my fix

Was determined to forget that you exist

Don’t know where you are, getting high or drunk or laid

Can’t stop a viking from his raid

And then there’s me, who fucked you like I got paid

But bro, I’m all outta business now

Yeah, I’m all outta business now

 

So here it is again, the night

And I am in a state of fight or flight

I could call you, all despite

the fact that you and me, we were never right

But then what, we fuck, we fight..?

 

and was it really that damn good?

Maybe I got that part misunderstood..

 

I can do without my fix

I’m sure you forgot that I exist

I’m sure you’re busy fucking through your phone list

Don’t know where you are, getting high, getting drunk, getting dumb

But I’m sure you are feeling numb

Yeah, I’m sure you are feeling numb

 

Can’t stop a viking from his raid

and then there’s me, who fucked you like I got paid

But bro, I’m all outta business now

Yeah I’m all outta business now

 

If you were any good, I’m better

If you were any good, I’m better

And if anyone meets my demands

Bro, it’s my own damn hands

It’s my own damn hands

So ‘Scuse me while I mind my business

Yeah, ‘Scuse me while I mind my business

Ain’t calling you tonight, no

I’m not calling you tonight

We never were, never will be right

 

 

 

And we burn

They tell me to just walk quietly out the door

That I don’t have to fight every battle like it’s a war

My problem is, how we all shut up to save our own ass

And there will always be those who benefit from what we let pass

 

And soon the world will burn

But we will never learn

 

And now the whole world is some kind of a crime scene

All the angels work for the devil now

and your god, your god is just a fever dream

 

I can’t breathe in this world

No one is free in this world

and I can’t help it, I can’t close my eyes

And you pray and you pray and you pray

But all I hear is excuses and lies

 

The whole world is some kind of a murder scene

All the angels, they are sinners too

And paradise, your eternal kingdom

Is nothing but a fever dream

 

I can’t help it, I can’t close my eyes

And my ears hear only lies

And I try and I try and I try

But your god remains silent and I

I get no answer when I scream out «Why?»

 

And we burn

We burn

We burn

But we will never ever learn

 

 

Nothing but a fever dream

 

 

The past will not determine my fate part II

I walked right into your hell

You fell under some spell,

you would not let me go

Well, I think I knew then,

and I sure know now

You are everything they said, and more

And you truly are

rotten, all the way to the core

 

The past will not determine my fate

I wipe you out, I wipe the whole fucking slate

 

I was in doubt, to shut you out

You had my mind questioning fact

Like you know it all, that’s how you act

And me feeling like I was under some kind of contract

Embarking on some mission where I could not go back

But the last time I looked into your eyes, I realised just what it is that you lack

You got no soul in there, do ya

All this time

That truly is your biggest flaw

 

And I have hated myself for the connection

And hated myself for walking in your direction

But the past will not determine my fate

I wipe you out, I wipe the whole fucking slate

 

You would not let me go,

but I still went

Took me long enough, and

I regret every second I have spent

But I can’t change a thing, I can just move on

You really are everything they said, and more

And I searched through all of you,

and you really are rotten to the core

You got no soul in there, do ya

All this time

That really is your biggest flaw

 

And I have hated myself for ending up in your arms

Hated myself for not listening to the alarms

But the past will not determine my fate

I wipe you out

I wipe out the whole fucking slate

Yeah I wipe you out

I wipe out the whole fucking slate

And no matter what your last words to me might have been

The past will not determine my fate

The past will not determine my fate

I wipe you out

I wipe out the whole fucking slate

 

 

 

Helgas antrekk og hvorfor jeg føler som jeg gjør

Ok, jeg har hatt en veldig fin helg til tross for en dårlig start, jeg har klart å ikke rase tilbake til en tilstand der jeg er deprimert og suicidal. Har vært mye med de fine guttene mine (nevøene altså) og det har minnet meg på mer enn noe annet at jeg har mennesker i livet det er verdt å kjempe for å være den sunneste versjonen av meg selv jeg kan klare å være for. Og jeg vil jo være det for meg selv også.. Så jeg kan få mer ut av dette ene livet enn å bare hate det, hate meg selv..

 

Jeg tror at det som skjer nå, er en reaksjon på de endringene jeg har gjort i livet: Jeg har mer tid for meg selv, og jeg har ikke lenger noen som kan distrahere meg like mye som før, fra innholdet i hodet mitt som jeg trenger en pause fra innimellom. Men det er nok ikke så sunt å distrahere seg for mye fra sitt eget hode heller, det problematiske går jo ikke bort av den grunn, og man kan i hvert fall ikke holde fast på noe som ikke lenger er rett bare fordi man ikke orker å føle eller tenke de vanskeligste greiene.

 

Jeg må bare klare å gi meg selv pauser selv, ikke drukne i dritten. Jeg må klare å holde ut når tanker og følelser gir ubehag og smerte, og jeg kan la det skylle over meg, for så å gi slipp.

 

Stole på at det kan gjøre intenst vondt for en stund, men så går det over. Og selv om det blir bekmørkt til tider, får du se lyset igjen. Det kan låse seg helt, men gi det tid så ser du klarere, ser muligheter, ser at det finnes håp.

 

Noe av det vanskeligste for meg, er å stoppe min indre kritiker fra å bli nådeløs og grusom når jeg når bunnen. Det er vel derfor jeg NÅR bunnen. Å ikke plukke meg selv fra hverandre og dømme alt med meg for verdiløst, og ikke fortelle meg selv at jeg vet at jeg kommer til å mislykkes med alt jeg kommer til å foreta meg i fremtiden. Det vet jeg jo faktisk ingenting om. Derimot vet jeg med rimelig stor sikkerhet at hvis jeg klarer å gå fremover med en sunn dose selvtillit, så øker jeg sjansene mine til å lykkes betraktelig. Og om man feiler med en sunn dose selvtillit, så blir det mye lettere å prøve på noe nytt.

 

Det er bare det at jeg har levd hele livet med en indre kritiker som får alt for mye plass, og det er vanskelig å skvise inn plass til en stemme som er mer empatisk.

 

Jeg tror kanskje jeg skal begynne å ta meg selv på det hver gang jeg slutter å snakke til meg selv høflig. For hvorfor skal man ikke utvise normal folkeskikk mot seg selv? Jeg hadde aldri kritisert noen andre på den måten jeg kritiserer meg selv, og selv om man må og bør gi selvkritikk, så går det vel an å holde det konstruktivt. Det hadde jo vært helt grusomt om noen andre hadde sagt til meg at «Det du forteller meg nå, gir meg lyst til å bare gi opp og ta livet av meg selv», men det er jo ikke så mye bedre å snakke sånn til seg selv heller!

 

Jeg må øve på det.

 

Fra blablabla og over til antrekk og makeup:

 

 

 

Håper alle har hatt en fin helg 🌹Dette blir siste uka mi i gode gamle Noreg før jeg drar til Hellas med damene mine, wooop! Da vil jeg i hvert fall være godt selskap, så skal ta kraftig tak i mentaliteten min fremover.

Resist

Det har vært relativt fredfullt og stabilt i hodet mitt over lengre tid nå, men i går kveld kom jeg hjem og det bare raknet fullstendig. Tankene ble bare mørkere og mørkere, jeg begynte å stille meg selv en haug med ubehagelige spørsmål jeg ikke klarer å svare på, hvor skal jeg gå videre nå og kommer jeg til å klare å ta de stegene jeg må, er alt helt håpløst, hvorfor gjør det så vondt, jeg orker ikke å ha det sånn her, vil jeg egentlig bare dø og bli ferdig med livet?

 

Det er lenge siden jeg har tenkt og følt på det, at jeg ikke vil leve mer. Jeg trodde jeg hadde nådd et stabilt punkt der jeg bare vil fremover, og plutselig ble det mørkt og trangt i hodet mitt igjen, og alt jeg klarte å tenke var skal det være sånn her, så vil jeg ikke mer.

 

Det er så vanskelig, når du sitter der alene midt på natta og alt bare snører seg sammen og låser seg, og kroppen blir full av ubehagelige følelser man ikke klarer å bli kvitt.

 

Når det barnet du var tar over den voksne kroppen din, og du blir den lille ungen igjen som ikke føler seg sett, forstått, som ikke vet om det er elsket, som ikke vet om det har en verdi. Når du ser tilbake på livet og begynner å lure på om de følelsene noen gang kommer til å gi slipp for noe bedre, om du noen gang klarer å hele deg selv og alle de ødelagte delene av deg, eller er du dømt til å leve hele livet som dysfunksjonell og ødelagt. Klarer jeg å fikse meg selv? Vet jeg hvordan jeg går fram for å bli en sunn og reflektert voksen som klarer å lappe sammen delene som gikk i knas?

 

Det siste året har jeg vært innbitt på at det skal jeg klare, jeg skal i hvert fall bruke livet på å jobbe med meg selv. Men jeg har fortsatt øyeblikk der jeg tviler og vakler, og i går varte det jævlig lenge. Jeg klarte å sovne til slutt, etter å ha fantasert at jeg skjøt meg selv i hodet og at den døde kroppen med en hjerne som hadde blitt blåst ut av skallen lå spredt utover bakken, den jævla hjernen som der og da bare tenkte destruktivt og gjorde meg vondt, og alt jeg klarte å tenke var en dag dør jeg, og da kan jeg ikke tenke noe som helst mer.

 

Alle tankene og minnene som jeg ikke kan dele med noen andre, som jeg har skjønt og akseptert at jeg bare må bære med meg til grava, av og til gir det meg trøsten jeg trenger at de ikke skal være for evig. At de dør sammen med resten av meg.

 

Faen, jeg vil ikke være der igjen. At jeg fantaserer om å dø før jeg sovner, at alt jeg vil er å sove, for alt jeg egentlig vil er å dø, det er ikke noe liv, det er bare vondt. Og ingen vil vel ha det vondt. Og jeg vet jo også at når jeg har det sånn, så er det vanskelig å være noe for noen som helst, jeg trekker meg vekk fra alt og alle, det blir bare plass til smerten og tankene om å unnslippe smerten. Så mange år av livet mitt har vært det der, hvem vet hvor mange år jeg har igjen, hvor mye tid jeg har igjen på å prøve å bli noe mer, få til noe mer, bli det menneske jeg vil være. Jeg vil ikke ofre mer av tiden min på å være en fange i mitt eget mentale helvete, der det ikke er plass til vekst, ikke er plass til håp, ikke er plass til noe som gir lys.

 

Jeg skjønner jo at selv om jeg har kommet et stykke på veien, så betyr ikke det at jeg har noe fripass fra mørke og vonde tanker og følelser. Jeg må bare stå i det når jeg synker litt ned igjen, og se opp og frem, og ta de stegene som trengs for å klatre oppover igjen.

 

Jeg må ta noen steg for å klatre opp igjen. Og det er jo skummelt og innebærer garantert ubehag, men sånn er det nå en gang.

 

Bare ikke stopp nå.

 

Barndommen min var fullt av vanskelige følelser jeg ikke visste hvordan jeg skulle håndtere, og selv nå som voksen er det vanskelig til tider, det å håndtere egne følelser, og å holde styr på egne tanker. Men jeg er voksen, og har lært mye som gjør meg bedre rustet til å stå i det nå, enn når jeg var ny i livet.

 

Det kan være vanskelig av og til, å se innover i seg selv og se hvor mye av meg selv som er dysfunksjonelt og mangelfullt, og hvor mye jeg har å ta tak i. Men jeg tror det er viktig å minne seg selv på at de fleste har noe, at det er en veldig menneskelig og normal ting egentlig. Man er ikke et vrak av et menneske av den grunn.

 

A work in progress.

 

&

 

Progress, not perfection.

 

Jeg skal jobbe videre, og jeg skal ikke gi opp. Døden blir det endelige stoppet uansett. Før det vil jeg leve.

To die without dying- Songs for the lost souls

I thought I knew pain

I thought I knew trouble

Then you died

and it  completely burst my bubble

For years, it felt like I had died too

and for years all I wanted

was to be buried next to you

 

I didn’t know you could die without dying

and for so many years

I didn’t even believe in trying

Trying to pick life up and go on again

I didn’t know, but life can go on again

 

Have you ever felt like you died without dying

and after a while you were done with the crying

Still, the life that once was no longer felt like it’s yours

and you are stuck with a pain that has no cures

and you find yourself stuck in a room in hell, with no windows, no doors

 

I didn’t know you could die without dying, but then I did

and for so many years, I just curled up and hid

My bed was my coffin, my room was my crypt

I felt like a corpse that had completely been stripped

and no one understood this living dead I had become

Because I was still alive. but I was living under death’s thumb

and every passing day, I grew colder and more numb

 

For years, all I wanted was to be buried next to you

You don’t know you can die without dying before you actually do

And for so long, I didn’t even bother trying

To claim back my life and let go of this longing for dying

I didn’t know, but now I do

Life can go on again

Life can go on again

 

Yeah, life can go on again

Life can go on again

The hardest thing I ever had to let go was your hand

The next hardest thing was my own death that I planned

But life can go on again

Yeah, life can go on again

 

So don’t let go

Don’t let go

Even if you die without dying

Don’t let go..

You gotta, gotta know

Life can go on again